top of page

מרק מיסו

מרק מיסו-עשר דקות!! ועוד שתי שלוש דקות הכנה-כמה שהוא פשוט וקל להכנה-אולי המרק הכי קל ומהיר ever ..שלא נדבר על יתרונותיו הבריאותיים -


המרק הטעים הזה הוא הסוד היפני לחיים ארוכים יותר.

מיסו היא משחה שמיוצרת מפולי סויה מותססים ומהווה אחת מאבני היסוד של המטבח היפני.

אנשים ביפן, נוהגים לאכול קערת מרק מיסו לארוחת בוקר.


המתכון למיסו משלב אצות שתומכות בסילוק רעלים ובג'ינג'ר – שמחמם ומסייע למערכת העיכול לפעול בצורה טובה ומקל על תחושת עומס בבטן.


לטגן במעט שמן זית בצל קצוץ+שלוש שיני שום פרוסות +חתכת שורש ג’ינג’ר מגורר.

להוסיף ליטר וחצי מים להביא לרתיחה.

להוסיף שלוש כפות משחת מיסו (השתמשתי בכהה) ,פטריות שיטאקה טריות או מיובשות(שהשרתם במים עד ריכוך )

חבילת טופו חתוכה לקוביות (עדיף טופו במרקם רך)

לבשל במשך 10 דקות.

בזמן שהמרק מתבשל - לחתוך מספר דפי אצה לרצועות(השתמשתי בנורי)

אפשר להשתמש באצות וואקמה שזה עדיף!!...

ולהשרות בקערה עם מים בטמפרטורת החדר.

לאחר שהמרק התבשל במשך 10 דקות לסנן את האצות ולהוסיף לסיר.

להוסיף חופן נבטים סיניים

לערבב -זהו ,יש לכם מרק מיסו.

שימו לב שמשחת המיסו מלוחה ולכן לא להוסיף מלח ,אלא לאחר שטועמים(אני לא הוספתי).

כמה קל...
























517 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page