top of page

מוקפץ זודלס ,אטריות אורז וטופו סגנון אסייתי

מוקפץ זודלס ,אטריות אורז וטופו סגנון אסייתי..

או בשתי מילים-מנה חלום!!


מכינים תשתית-

חבילת טופו חתוכה לקוביות-אני השריתי ב-כף קורנפלור, ארבע כפות סויה, כף שמן שומשום, כפית חמאת בוטנים למשך שעה לספיגת טעמים.

(בשלב זה אציין שאפשר לעשות אותו דבר עם חתכות של חזה עוף)


לקחתם שני זוקיני, שני גזר -חידדתם ואם אין לכם מחדד אז אפשר לקלוף רצועות דקות עם קולפן.. אבל עצה שלי-תקנו מחדד זה דבר שימושי מאין כמוהו..

פרסתם ערימה של פטריות.

גררתם חתכת ג’ינג’ר

כתשתם ארבע שיני שום

מי שרוצה לשלב במנה אטריות אורז/שעועית אז שירתיח מים עם מלח ויבשל לפי הוראות יצרן(אני בישלתי רבע חבילה).


מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומוסיפים את הג'ינגר המגורר-אליו מצרפים את הטופו ומקפיצים תוך קרצוף התחתית-ככה במשך שתיים שלוש דקות-מוסיפים פטריות ושום כתוש ואם צריך אז עוד קצת שמן זית-מקפיצים את הפטריות ומערבבים עם הטופו-מוסיפים תרד בייבי טרי(או מנגולד/באקצוי) אטריות מבושלות ואת הזודלס ושופכים מעל הכל רוטב המורכב מ-

כוס חלב קוקוס

ארבע כפות סויה

כף שמן שומשום

כף חמאת בוטנים


מערבבים הכל ביחד במשך שתי דקות מתבלים במלח ופלפל-לשים לב לא לבשל בישול יתר-כדי שהזודלס ישאר אלדנטה.


אפשר לפזר מעל בוטנים גרוסים

תאילנד!!




















676 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Kommentare


bottom of page