top of page

שניצל טופו ופירה כרובית

חבילת טופו פרוסה דק או עבה (לפי העדפה)מצפים כל פרוסה בקורנפלור ומתבלים כמו שניצל-(פה יש ביצה,כפית חרדל,אבקת שום גבישי,מלח,אני הוספתי חצי כפית אבקת קארי)ורבע כוס מים..משרים את הטופו במרינדה לפחות חצי שעה. לציפוי-כוס שיבולת שועל טחונה גס (לא לקמח) מוסיפים לה כף גדושה פפריקה מתוקה כף שומשום וכפית אבקת שום גבישי. מצפים את פרוסות הטופו ומעבירים לתבנית-מושחים מעט שמן זית ואופים על 180 כעשרים דקות.. פירה כרובית-כרובית מבושלת עד ריכוך במי מלח,מסוננת מנוזלים ומעוכה לפירה+שתי כפות חלב קוקוס . זהו!! **את הטופו מומלץ לאכול סמוך למועד ההכנה..אפשר להכין מראש ולאפות לפני אכילה.



334 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page