top of page

קאצו אה פפה הגרסה הטבעונית

קאצו אה פפה הגרסא הטבעונית

זאת של החמש דקות הכנה בלחץ

זאת שמפוצצת חלבון


לקחתם חצי כוס שמנת לבישול על בסיס סויה של אלפרו שהיא בטעם של שמנת לבישול (אפשר גם חלב קוקוס)


לקחתם טופו משי-(הוא רך רך ומושלם לרטבים/גבינות-הוא עמיד ועל כן לא תמצאו אותו במקררים-לרוב במחלקה האסייתית בסופר)


טחנתם במעבד מזון (אפשר גם ביד) שמנת לבישול+טופו+מלח למרקם חלק .


שפכתם מהבלילה למחבת וערבבתם עם מצקת מי בישול של הפסטה (שמתבשלת בנפרד בסיר עם מים רותחים)

הוספתם חצי כפית פלפל שחור גרוס..

הוספתם למחבת את הפסטה המוכנה וערבבתם עד התמזגותה עם הרוטב.


עכשיו זה אחד לאחד לאחד קאצו אה פפה!

מפוצץ חלבון וטבעוני 💚




309 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page