top of page

מרק עגבניות מדורה, קינואה ומלא מנגולד

קופסא עגבניות שרי

ראש שום שלם

שמן זית מעל בנדיבות

מלח גס


את הנל נצלה בתנור עד מצב מדורה..

נטחן במעבד מזון למרקם חלק

נוסיף לסיר עם מעט שמן זית

נוסיף ליטר וחצי מים

כף גדושה רסק עגבניות,חצי כפית סוכר,מלח ופלפל..נביא לרתיחה.

נוסיף חמש כפות קינואה לבנה יבשה וצרור מנגולד שחתכנו לרצועות..

נביא לרתיחה ונבשל 20 דקות עד שהקינואה מוכנה..

נטעם ונתקן טעמים


אופציה 1-שליש כוס חלב קוקוס -להוסיף בדקה האחרונה של הבישול

אופציה 2-לימון סחוט.


590 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page