top of page

טופו ודלעת בקארי צהוב וחלב קוקוס

אומנם לא מנה חדשה ,אבל מנה חרושה

אחת המהירות,הקלות והכי טעימות שיש…בעצם זו גרסה שלי למנה של מהגירף -טופו ודלעת במחית קארי צהוב וחלב קוקוס מהסדרה החדשה והמצוינת של אלפרו.


מה צריך?

דלעת חתוכה לקוביות ביס (נניח שתי כוסות)

בצל סגול חתוך גס

קופסא אחת של טופו טבעי במרקם קשה חתוכה לקוביות.


לרוטב-

שתי כפות מחית קארי צהוב

קופסא חלב קוקוס אלפרו

כף שיבולת שועל להסמכה.

נטחן במעבד מזון לבלילה חלקה


🟡את קוביות הדלעת נקפיץ בשמן זית עד השחמה במשך כמה דקות..

כשמשחים יפה נוסיף כף מייפל טבעי נמשיך לערבב

🟢 ונוסיף את הבצל-נקפיץ עוד כשתי דקות עד שהבצל מתרכך

🔵 נוסיף את הטופו להקפצה קצרה.


מעל הכל נשפוך רוטב הקארי וחלב הקוקוס + חצי כוס מים

נתבל במלח ופלפל.


נסגור מכסה נבשל כעשר דקות עד שהדלעת מתרככת (אך לא מתפרקת) על אש בינונית.


שקדים מתובלים -

חצי כוס שקדים פרוסים על מחבת עם מעט שמן זית,אבקת קארי ופפריקה ומעט מלח גס-הקפצה קצרה.



1,965 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page