אם אני שירי עמית כץ, בת לעדנה עמית שהכריחה אותה לשתות כל יום בקיץ מיץ ענבים ירוקים עם גרעינים מהעץ המניב מדי שהיה בגינתנו-משהו דוחה פחד!!! אם אני הצלחתי להתגבר על הטראומה הזאת…אז כוסמת חומה זה משחק ילדים בשבילכן!.
עכשיו בלי צחוק-התגברתם על טראומת הכוסמת ,הכל בראש.
תבשיל כוסמת דו צבעית ועדשים מנומרות-
כוס עדשים מנומרות או אחרות-שטופות היטב(לא צריך להשרות)
חצי כוס כוסמת חומה
חצי כוס כוסמת ירוקה
קוצצים בצל לבן וקני גבעולי סלרי-קיצוץ דק
מטגנים במעט שמן זית עד ריכוך.
מוסיפים את הכוסמת והעדשים-מערבבים.
מוסיפים שתי כוסות מים רותחים
מלח,פלפל וכמון
מביאים לרתיחה
סוגרים מכסה-ומבשלים 25 דקות על להבה נמוכה.
בתום הזמן ממתינים 10 דקות עם מכסה סגור לפני שפותחים.
זהו💚🤍💜💛♥️
Comments