יש אנשים שחיים על השניצלים האלה….טבעול וכל החברים בסדרה…אז בחייאת קחו משהו הרבה יותר קל,זול,בריא ומזין - לפניכם מתכון שניצל מהצומח שלא תוכלו להפסיק לאכול.
שניצל טופו ארבעה מרכיבים…את מרכיבי הירק אפשר לשנות בלי שום בעיה כמובן ובכך ליצור טעמים נוספים.
מה צריך?
קופסאת טופו טעם טבעי מרקם קשה-ספוגה מנוזלים (ע״י נייר סופג)
ארבעה חמישה מדליוני עלי תרד קפואים (אך מופשרים-אפשר במיקרו או במסננת מעל סיר מים רותחים ממש כמה דקות בודדות וזה מופשר -ממליצה לסחוט ולהיפטר מהנוזלים)
אגב-גם תרד טרי הולך.
גבעול סלרי כולל עלים
חצי כוס שיבולת דקה/קמח שקדים
מלח,פלפל,שום גבישי
כף שמן זית
לטחון הכל במעבד מזון.
לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
ליצור שניצלונים בכל גודל וצורה
העיסה מאוד נוחה לעיצוב.
לצפות בפירורי לחם/קמח שקדים+כף פפריקה
*מציינת שציפוי פירורי לחם נותן תוצאה יותר קריספית.
להעביר לתבנית
לרסס בשמן זית
לאפות על 180-200 טורבו כעשרים דקות או עד שנראה שחום ומוכן…
טעים מפתיע…
Comments