חבילת טופו במרקם קשה מגוררת בפומפייה על החורים הגדולים..
מתובלת בכפית וחצי תבלין שווארמה
כפית פפריקה מעושנת,רבע כפית כורכום,רבע כפית שום גבישי,מלח,פלפל ,שתי כפות שמן זית.
**ניתן לשנות לפי העדפה.
שני בצלים חצויים פרוסים דק-להקפיץ בשמן זית,כשמצטמצם מוסיפים כפית סומק ,כפית פפריקה מתוקה,מלח ופלפל..
אל הבצל נוסיף סלסלת פטריות פרוסות ,נקפיץ דקה ונוסיף את הטופו לעוד ארבע חמש דקות הקפצה-הכל באותה מחבת.
את הלאפה אתם כבר יודעים איך להכין ואם לא אז יש כמה מתכונים בפיד..
留言