top of page

ריזוטו קינואה ממכר

אז מה יש כאן?

מנה פגז עם מעט מרכיבים

מתאימה לאיפוס,טבעונית,מזינה…אנחנו על הגל שוב

(יש כאלה שירדו ממנו בסופש…הכל טוב💋)


מה צריך?

פטריות-איזה שבא וכמה שבא

שלוש שיני שום כתושות

ארבע כפות שמן זית


את הפטריות פורסים ומניחים על מחבת קרה ואז מדליקים על חום גבוה-מעל הפטריות שופכים שמן זית ושום כתוש ..מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט ומקפיצים למשך דקה…גג דקה.


עוד לפני שהתחלנו עם הפטריות-בישלנו כוס קינואה יבשה כמו פסטה

סיר עם מים רותחים ומלח-כשהמים רותחים מוסיפים קינואה ומבשלים למשך 20 דק בביעבוע עדין..

מסננים את הקינואה היטב ,היא מפוצצת מים…משאירים אותה במסננת מעל הכיור.


מערבבים כמה שרוצים מהקינואה לתוך הפטריות (יוצאת כמות גדולה של קינואה) ,מוסיפים רבע כוס חלב קוקוס (עדיף ארוי די שמכיל נוזל קוקוס ומים בלבד)

מערבבים עד אידוי הנוזלים הקיימים.

אופציה קצת ירוק בעיניים-חצי כוס אפונה עדינה קפואה.


כמה קל לחזור לתלם? קלי קלות.






2,547 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page