ריבת במיה לימונית -יאללה קחו מתכון ממש ממש קל
אני השתמשתי בבמיה קפואה (סנפרוסט )
שהיא כאמור כבר מבושלת.
אז כל שעשיתי היה לפתוח את השקית-לשים במסננת ולשטוף בכדי להמיס מעט את הקרח…
ואז פרסתי בצל וטיגנתי במעט שמן זית עד שקיפות
הוספתי את הבמיה -ערבוב קל כדי לחמם אווירה.
הוספתי שתי כוסות מחית עגבניות (mutti כזה)
כוס מים חמים.
מלח-פלפל-כף גדושה פפריקה-מעט אבקת קארי (מי שאוהב)
ערבוב-הבאה לרתיחה-סגירת סיר-להבה נמוכה
לפחות שעה.
לערבב מדי פעם.
בסוף-מיץ לימון מעל.
סגרתם סיר ירקות שהיא תוספת מדהימה וטעימה ונפלאה לכל דבר.
אין על במיה!
ושלא יספרו לכם אחרת.
נשיקות😻
Comments