קרקרים מתפצלחים ומזה ממכרים
שתי דקות ערבוב ורבע שעה בתנור
והופ חסכתם 30 שח (שזה המחיר למארז קרקרים שאני קונה באופן קבוע)
הקיצר-הבלילות של הלאפות ?
אז כזה...לשטח על נייר אפייה בשכבה דקה ואחידה-אפשר להוסיף תוספות מעל
(שומשום/פרג/קצח/גרעינים)
להכניס לתנור 180-200 מעלות עד שמשחים ומתקשה...אני שוברת עם היד,אפשר לחתוך עם גלגלת פיצה.
התמכרות🤭
תזכורת-
שלוש כפות קמח חומוס/עדשים/קינואה/כוסמת/טף
כף טחינה גולמית
שליש כוס מים
מלח.
סליחה יקרה🌷 לא הבנתי
ממה זה עשוי
רק 3 כפות של אחד מסוגי הקמח שציינת, עם טחינה ומים?