top of page

קרקרים מקמח שקדים

קרקרים מקמח שקדים ,לא יודעת עד כמה כדאי לכן להכין..

שתי תבניות חוסלו היום באופן מאוד מוזר..


כוס קמח שקדים

כף זרעי ציה

שליש כוס חלב קוקוס

שליש כוס מים

רבע כוס זרעי חמניה

רבע כוס שקד מולבן

מלח,שום גבישי

*ניתן לשנות מרכיבים בהתאם להעדפה.


מערבבים הכל ביחד

משטחים בין שני ניירות אפייה לכלב דק

מסמנים ריבועים בעזרת סכין/גלגלת

מפזרים שומשום או קצח או פרג או כלום

אופים 170 טורבו עד השחמה(כרבע שעה)

להיזהר לא לשרוף

ממתינים שיתקררו


מסירה אחריות!






1 commentaire


Batel Asulin
Batel Asulin
06 févr.

וואוווו תקשיבי את גאונית!!! בחיים לא הכנתי קרקרים כ"כ טעימים!!! תודהההה

(לא היה לי חלב קוקוס אז שמתי חלב רגיל ושמנת מתוקה!

J'aime
bottom of page