יותר מסתם הרגשה שאתם עומדים להתמכר…
קרקרים ללא גלוטן על בסיס קמח שקדים,פשתן,כוסמת ירוקה וטחינה גולמית מלאה….תגידו שזה לא חלום של נשנוש…
הבעיה-ממכר רמה קשה מנשוא…
אם נתעלם מהבעיה אז מה שצריך לקרקרים-
כוס קמח שקדים
חצי כוס פשתן טחון
שליש כוס כוסמת ירוקה יבשה
רבע כוס גרעיני דלעת/חמניה
רבע כוס טחינה גולמית מלאה (שהיא כה עשירה בסידן ובברזל וגם מאוד טעימה)
מערבב את כל הכתוב מעלה
נוסיף מלח גס,שום גבישי,קימל(מי שאוהב)
כוס מים חמימים.
נערבב את התערובת-מרקמה כשל דייסה
ניתן לה לנוח עשר דקות .
נעביר לתבנית מעל נייר אפייה
נשטח דק (יותר קריספי)
אפשר לפזר שומשום…קצח…זרעים נוספים
ממליצה לחרוץ קווי חיתוך(כמודגם)
נכניס לתנור שחומם על 170 במצב טורבו
לארבעים דקות (לשים לב שלא נשרף)
הזמן עשוי להשתנות בהתאם לתנור.
בתום האפייה נמתין שיצטנן…ויאללה
מומלץ לשמור בכלי סגור על השיש ( לא במקרר)
בתאבון🧡
コメント