קציצות טופו חריפות בטעם של קציצות דגים…טעמתם פעם?
זה מפתיע כל פעם מחדש..היכולת של ספוג הפלא הזה להפוך למאכלים בטעם אמיתי…
קציצות טופו חריפות-
קוביית טופו מרקם קשה טעם טבעי מסוננת מנוזלים ומנוגבת היטב
צרור כוסברה ופטרוזיליה (אפשר גם פחות ואפשר כל עשב אחר)
פלפל צילי
שלוש שיני שום
שתי כפות שמן זית
כוס שיבולת שועל דקה
מלח,פלפל,כף פפריקה,כפית אבקת קארי או כמון.
לטחון במעבד מזון
ליצור קציצות קטנות
לרסס בשמן זית
לאפות בתנור על 180 כעשרים דקות חצי שעה.
בינתיים הרוטב-
בסיר רחב-
שום כתוש לפי הטעם
רבע כוס שמן זית על השום..להדליק להבה..
לערבב מעט ולהוסיף את הירקות -פה יש גזר,זוקיני,גמבה,פלפל צילי-הכל חתוך לרצועות..
לערבב מעט ולהוסיף רסק עגבניות קטן
שתי כוסות מעם רותחים ותבלינים ..לסגור מכסה ולבשל חמש דקות -להוסיף את קציצות הטופו האפויות לרוטב ולבשל עוד עשרים דקות על אש בינונית.
מומלץ להוסיף כוסברה/פטרוזליה.
טעים אש 💖
היי הכנתי פעם אחת והעיסה יצאה קצת רטובה אבל עדיין יצא טעים מאודד
עכשיו מכינה פעם שנייה לפי ההנחיות ויצא אפילו רטוב יותר, ברמה שאי אפשר ליצור כדורים
מה ממליצה לעשות? 🫶🏼
היי שירי
כמה גרם זה קוביית טופו?