top of page

קציצות טופו בורגול

מאז שגיליתי את העניין הזה עם קציצות הטופו וטעמן המשובח

זה מה שבא לי להכין כל היום…

בכל מקרה -סיר קציצות מנחם,חם,טעים ברוטב אדום עם שעועית ירוקה…שגעות!


מתחילים עם הבורגול כי הוא צריך השרייה במים חמים לפחות ארבעים דקות במהלכן הוא מתרכך ומכפיל נפח.

אז לצורך העניין שליש כוס בורגול יבש תספיק.


תערובות הקציצות-

קוביית טופו ספוגה מנוזלים

בצל אחד חתוך

ענף סלרי

ארבע שיני שום

צרור פטרוזליה או כוסברה

כוס בורגול לאחר השרייה

כוס שיבולת שועל דקה

לטחון במעבד מזון.


להעביר את העיסה לקערה ולתבל-

כף פפריקה

כפית כמון/אבקת קארי

כפית מחוקה כורכום

מלח ופלפל

שתי כפות שמן זית

לערבב


ליצור כדורים ולסדר על גבי נייר אפייה

לרסס כל כדור בשפריץ שמן זית


לאפות בתנור 180 טורבו כחצי שעה -עד שהכדורים יציבים וזהובים.


בזמן שהקציצות בתנור

להכין רוטב -סלרי ובצל בשמן זית-להוסיף רסק קטן

שלוש כוסות מים ,פפריקה,כמון,מלח ופלפל-להביא לרתיחה.


להוסיף את כדורי הטופו -ולבשל כ 20 דקות.

ערבוב תוך כדי ניעור הסיר בעדינות.


להוסיף שעועית ירוקה כרצונכם-מעט מלח ולבשל עוד שבע דקות…השעועית תשאר פריכה וירוקה.


בתאבון😘




1,830 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentarios


bottom of page