סיר של חזרה לשגרה-
סיר של יום ראשון
סיר שבא אחרי שבת של עוגות ואללה איסטר..
סיר של עשר דקות הכנה-
לקחתם כמה חתכות שניצל ופרסתם לרצועות-השרתם בכפית קורנפלור,כפית חרדל,שתי כפות סויה
קוסקוס כרובית זה דבר מפתיע 😳
לקחתם כרובית בינונית,פרקתם לפרחים,שטפתם וטחנתי לפירורים(בפולסים)
אידיתם מעל סיר עם מים רותחים (במסננת) למשך חמש דקות.
פסטו ירוקים-
חבילת עלי קייל
שליש חבילה תרד בייבי
צרור עלי בזיל
ארבע שיני שום
שלוש כפות שמן זית
מעט מלח הימלאיה
חופן אגוזים כלשהם
לטחון במעבד מזון.
את העוף נקפיץ במעט שמן זית עד שמשנה צבע..
נוסיף את הקוסקוס
נוסיף שתי כפות גדושות פסטו
ורבע כוס חלב קוקוס
מעט מלח
ערבוב עד שהנוזל מתאדה
הייתם פה…
**אם משתמשים בכרובית קפואה אפשר לוותר על שלב האידוי.
Comentarios