קאצו אה פפה הגרסא הטבעונית
זאת של החמש דקות הכנה בלחץ
זאת שמפוצצת חלבון
לקחתם חצי כוס שמנת לבישול על בסיס סויה של אלפרו שהיא בטעם של שמנת לבישול (אפשר גם חלב קוקוס)
לקחתם טופו משי-(הוא רך רך ומושלם לרטבים/גבינות-הוא עמיד ועל כן לא תמצאו אותו במקררים-לרוב במחלקה האסייתית בסופר)
טחנתם במעבד מזון (אפשר גם ביד) שמנת לבישול+טופו+מלח למרקם חלק .
שפכתם מהבלילה למחבת וערבבתם עם מצקת מי בישול של הפסטה (שמתבשלת בנפרד בסיר עם מים רותחים)
הוספתם חצי כפית פלפל שחור גרוס..
הוספתם למחבת את הפסטה המוכנה וערבבתם עד התמזגותה עם הרוטב.
עכשיו זה אחד לאחד לאחד קאצו אה פפה!
מפוצץ חלבון וטבעוני 💚
Comments