top of page

צז׳ה טופו, חציל, פטריות ושבבי אורז

שתדעו דבר אחד- לוקח יותר זמן לערוך סרטון, לבחור שיר, להקליט פתיח, לכתוב מתכון-מאשר לעשות אותו.

אז קחו מתכון קליל, טעים, מזין ונפלא לצ׳זה טופו.


קולפים חציל מוצק וקל משקל לקוביות יפות

אותו דבר גם לקוביית טופו-לא לשכוח לספוג ממנה את כל הנוזלים.

מעבירים לקערה-

מצפים בכף קורנפלור (לא חובה-למי שנמנע)

כף דבש או מייפל טבעי/סילאן/טריאקי.

שלוש כפות סויה(השתמשתי בסויה תמרי-ללא גלוטן)

כף שמן שומשום

מעט שום גבישי

מעט אבקת זנגביל למי שיש.

שתי כפות שמן זית

מערבבים בעדינות (שהטופו לא יתפרק)

מעבירים לתבנית ואופים על 200 עד השחמה וקירמול.


פורסים גס פטריות כלשהן

מניחים על מחבת חמה-מעליהן שופכים שמן זית ושום כתוש.

הקפצה קצרה עד ריכוך קליל של הפטריות.


מרתיחים מים בסיר-מוסיפים את שבבי האורז לריכוך -זה קורה תוך דקה שימו לב.

את השלב הזה ממליצה לעשות בסוף-כך שהתבשיל יחכה חשבי האורז ולא להפך.


מוסיפים את הטופו חציל לפטריות-מוסיפים את שבבי האורז

מחזקים בעוד סויה ומעט שמן שומשום.

מערבבים לאיחוד

מפזרים בצל ירוק


וזהו💚






3,632 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page