בלי הרבה דרמות ,בלי בלבולי שכל.
יום הפסטה הבינלאומי-דניאל קראה לי אז באתי…
קוצצים הר פטריות איזה סוג שבא
(מלך היער,שינוקי,שימאגי
,יער,פורטובלו)
מקפיצים במעט שמן זית עד ריכוך קל
ארבע שיני שום כתושות-
מוסיפים קופסא קטנה של חלב קוקוס,מלח פלפל
כדי להסמיך אפשר להמיס כפית קורנפלור במעט מים חמים ולהוסיף לסיר.
בשלב זה נוסיף פסטה שבישלנו מראש-שתי דקות פחות מהרשום על האריזה ונערבב לתוך הרוטב.
השתמשנו בפסטה מקמח תירס ללא גלוטן..טעם של פסטה רגילה לחלוטין.
אופציונלי לגמרי-חופן על חרד בייבי או כל ירק אחר-מה שנקרא -ערך על הדרך☘️☘️ וכף גדושה ריקוטה
コメント