top of page

פסטה פטריות

בלי הרבה דרמות ,בלי בלבולי שכל.

יום הפסטה הבינלאומי-דניאל קראה לי אז באתי…


קוצצים הר פטריות איזה סוג שבא

(מלך היער,שינוקי,שימאגי

,יער,פורטובלו)

מקפיצים במעט שמן זית עד ריכוך קל

ארבע שיני שום כתושות-

מוסיפים קופסא קטנה של חלב קוקוס,מלח פלפל

כדי להסמיך אפשר להמיס כפית קורנפלור במעט מים חמים ולהוסיף לסיר.

בשלב זה נוסיף פסטה שבישלנו מראש-שתי דקות פחות מהרשום על האריזה ונערבב לתוך הרוטב.

השתמשנו בפסטה מקמח תירס ללא גלוטן..טעם של פסטה רגילה לחלוטין.

אופציונלי לגמרי-חופן על חרד בייבי או כל ירק אחר-מה שנקרא -ערך על הדרך☘️☘️ וכף גדושה ריקוטה























140 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page