top of page

פסטה עדשים צהובות עגבניות ,שום ומלא קייל

פסטה עדשים צהובות

עגבניות ,שום ומלא קייל☘️☘️☘️

ועוד בסיר אחד ועוד מהיר מביך ועוד אפס התפשרות על הטעם לא תיקחו?


חופן עגבניות שרי חצויות

מוקפצות בשמן זית עד שמאבדות נפח ומגירות נוזלים-אליהן נוסיף בשלב זה שום כתוש (פה היו חמש שיניים) ניתן ערבוב ונוסיף את הפסטה היבשה ישר מהשקית-נוסיף מים עד קו הפסטה ,מלח ופלפל

ונבשל כחמש דקות-

נחתוך לרצועות ונשטוף חבילת קייל (אפשר כל ירק אחר)

ונוסיף לסיר לשלוש דקות בישול נוספות..

ולמה אני מוסיפה ירוקים תמיד בסוף בסוף-תשובה בסרטון המצורף.

שמעו…אם יש לכם פטה עיזים ואתם לא מפוררים קצת מעל-אתם לא נורמליים…אם אין לכם אז גם פרמזן זה אחלה..וגם בלי בכלל זה להיט!!


הקיצר חגיגה בערוגה☘️💚☘️💚
























260 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentarios


bottom of page