פסטה עדשים צהובות
עגבניות ,שום ומלא קייל☘️☘️☘️
ועוד בסיר אחד ועוד מהיר מביך ועוד אפס התפשרות על הטעם לא תיקחו?
חופן עגבניות שרי חצויות
מוקפצות בשמן זית עד שמאבדות נפח ומגירות נוזלים-אליהן נוסיף בשלב זה שום כתוש (פה היו חמש שיניים) ניתן ערבוב ונוסיף את הפסטה היבשה ישר מהשקית-נוסיף מים עד קו הפסטה ,מלח ופלפל
ונבשל כחמש דקות-
נחתוך לרצועות ונשטוף חבילת קייל (אפשר כל ירק אחר)
ונוסיף לסיר לשלוש דקות בישול נוספות..
ולמה אני מוסיפה ירוקים תמיד בסוף בסוף-תשובה בסרטון המצורף.
שמעו…אם יש לכם פטה עיזים ואתם לא מפוררים קצת מעל-אתם לא נורמליים…אם אין לכם אז גם פרמזן זה אחלה..וגם בלי בכלל זה להיט!!
הקיצר חגיגה בערוגה☘️💚☘️💚
Comentarios