top of page

פלאפל קינואה


 

טוב…זה המתכון הכי ותיק פה בעמוד

הוא נולד איפשהו ביחד עם הלאפה כוסמת או העדשים

עוד לפני עידן הענק הירוק אפילו…

אין פעם שאני לא מכינה אותו ומחזיקה את הראש-

קינואה…פאקינג קינואה…איך יצא ממך כזה כדור טעים?


שמעו,אתם חייבים-


כוס קינואה מבושלת כמו פסטה

בסיר עם הרבה מים רותחים ומלח למשך 20 דקות בביעבוע

(לא אני לא משרה את הקינואה וגם לא שוטפת

לא היא לא מרירה לי).


אחרי 20 דקות מסננת היטב במסננת מעל הכיור.


טוחנת מלא מלא ירק-מעבד מזון שלם

כל ירק הולך פה היה מנגולד ,כוסברה,פטרוזליה,בצל ירוק ושום)אפ הירק הטחון מגיר נוזלים אז מומלץ לסחוט אותו.


בקערה מערבבים

קינואה,ירק,ביצה,שתי כפות שמן זית

מלח,פלפל,כמון


מערבבים

יוצרים קציצות ומניחים על תבנית עם נייר אפייה

מזלפים מעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 לחצי שעה (או עד שמשחים)


מגישים עם פיתה או אחת מהלאפות..

מומלץ עם חציל קלוי.


לוהט!!!







8,593 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 commentaire


מתויג כטבעוני אבל יש ביצה…

J'aime
bottom of page