top of page

פירה כרובית ושניצל טופו בציפוי קמח שקדים

ארוחת צהריים של צהרון בברלי הילס 90210 אולי…

מה מצב האוכל בצהרונים בארץ?

לא משנה….שניצל טופו ללא גלוטן ופירה כרובית שמרגיש ונראה כמו פירה תפוא באופן לא ברור בכלל…


לשניצל -

קוביית טופו טעם טבעי,מרקם קשה

מנוגבת היטב מנוזלים ע״י נייר סופג

פרוסה לפרוסות בעובי שבא לכן.


משרה-

כפית חרדל

כפית מיונז

כפית פשתן טחון (או ביצה)

מלח,שום גבישי מעט טימין מיובש

חצי כוס מים

לערבב ולהניח בצד לחמש דקות.


לטבול את פרוסות הטופו ולהניח חצי שעה במשרה(אפשר יותר)


להכין פירורי לחם-כוס קמח שקדים+כף פפריקה מתוקה

לערבב-לצפות את פרוסות הטופו

להעביר לתבנית מעל נייר אפייה-לרסס בשמן זית

להכניס לתנור על 180 טורבו כעשרים דקות..


פירה כרובית-

לבשל כרובית עד ריכוך במים עם מלח

לסנן היטב מנוזלי הבישול

למעוך/לטחון עם מעט מאוד חלב קוקוס (שתי כפות יספיקו לחצי כרובית)


וזהו נראה לי

נשיקות 💋





990 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


היי, חדשה בעסק... איזה טופו קונים? על מה את ממליצה?

Like
bottom of page