סלט קינואה אחת אחת
אחד הסלטים שאפשר לעשות אותו במלא ורסיות..
קינואה מעולם לא היתה כל כך אטרקטיבית -תודו!
מרתיחים סיר עם מים ומלח
מוסיפים כוס קינואה יבשה למים הרותחים
אפשר להוסיף כוס עדשים כלשהן/כוס חומוס קפוא.
מבשלים ברתיחה עדינה 17 דקות ומיד מסננים-נותנים לכל הנוזלים להתאדות.
בזמן שהקינואה מתבשלת-
קוביות דלעת/בטטה/גזר/סלק
שפריץ שמן זית ותבלינים (מלח.פלפל.טימין וכו)
ומשגרים לצלייה בתנור 180 מעלות עד השחמה.
במקביל קוצצים מלא ירק -איזה שבא
פה יש -תרד,פטרוזליה,כוסברה,נענע,שום
מקפיצים גם שקד מולבן אפשר להוסיף כל אגוז אחר
או פקאן מסוכר (מדהים)
מרכיבים את הסלט
מעט שמן זית-אם חסר מלח אז גם
סה טו😍
תגובות