זה מרק שאין לתאר…ככה קוראים לו -
׳מרק אין לתאר׳ כי חוץ מזה שהוא טעים קיצוני והוא מלא בכל טוב הארץ,הוא כלום ושום דבר של עבודה…
אז בקשה-מרק פטריות,גריסים וקייל דינוזאור.. (ידעתם שיש חיה כזאת?)
בצל אחד גבעול סלרי (אפשר עם העלים) ארבע שיני שום פטריות טריות-איזה שבא-אני השתמשתי בארבעה סוגים שונים) את כל אלה אני טוחנת בשני פולסים במעבד מזון-לחתיכות נגיסות ברור שאפשר גם לקצוץ ביד! מעבירה לסיר עם שתי כפות שמן זית מערבבת חצי דקה ומוסיפה כוס גריסי פנינה (שהשרתי למשך שעה וסיננתי). מוסיפה ליטר וחצי מים ,מביאה לרתיחה. מוסיפה מלח פלפל ורבע כפית אגוז מוסקט ומבשלת כ 30 דקות על אש בינונית מכסה סגור. חותכת צרור קייל דינוזאור (או כל ירק אחר-מנגולד/תרד) מוסיפה לסיר (לאחר 30 דק הבישול) מוסיפה כוס חלב קוקוס -סוגרת הסיר,מביאה שוב לרתיחה ומבשלת עוד 10 דקות על אש נמוכה.. דברו אליי!!
Comments