מרק שאני אוהבת במיוחד
הוא כל כך קל שאפילו לא צילמתי שלבים...
מטגנים בצל קצוץ עד שקיפות
מוסיפים ארבע שיני שום כתושות
כף רסק עגבניות+מעט מים(רבע כוס)
רבע כפית כורכום
חצי כפית כמון
מערבבים
מוסיפים כוס עדשים כתומות שטופות
ליטר וחצי מים
מלח ופלפל
מביאים לרתיחה
מנמיכה אש -מבשלת חמש דקות .
מוסיפים שליש כוס קינואה יבשה+ חופן כוסברה קצוצה
בישול של 20 דקות נוספות בביעבוע עדין.
הצעת הגשה-לסחוט מעל מיץ לימון.
טעים רמה קשה.
Comentarios