top of page

מרק עדשים כתומות וקינואה

מרק שאני אוהבת במיוחד

הוא כל כך קל שאפילו לא צילמתי שלבים...


מטגנים בצל קצוץ עד שקיפות

מוסיפים ארבע שיני שום כתושות

כף רסק עגבניות+מעט מים(רבע כוס)

רבע כפית כורכום

חצי כפית כמון

מערבבים


מוסיפים כוס עדשים כתומות שטופות

ליטר וחצי מים

מלח ופלפל

מביאים לרתיחה

מנמיכה אש -מבשלת חמש דקות .


מוסיפים שליש כוס קינואה יבשה+ חופן כוסברה קצוצה

בישול של 20 דקות נוספות בביעבוע עדין.

הצעת הגשה-לסחוט מעל מיץ לימון.

טעים רמה קשה.





525 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page