top of page

מוקפץ טופו אננס ברוקולי ועוד

מוקפץ אש!!!

מתוק,חריף ממכר ,מוריד דמעות אבל ממכר!!

וכדרכם של מוקפצים-גם המוקפץ הזה מאוד מהיר!


מה צריך?

חצי אננס (עדיף טרי) חתוך לקוביות

טופו במרקם קשה חתוך לקוביות גדולות

בצל ירוק פרוס גס

צ׳ילי חריף פרוס דק

חתכת שורש ג’ינג’ר פרוסה דק

שתי שיני שום פרוסות

ברוקולי טרי חתוך לפרחים קטנים


את הטופו נחתוך לקוביות-נעביר לקערה ונוסיף כף קורנפלור ושתי כפות שמן זית -נערבב ,נעביר לתבנית ונאפה עד הזהבה.


את הבצל,הצ׳ילי,השום ו ג’ינג’ר נקפיץ בווק עם שמן זית כחצי דקה..

נוסיף את הברוקולי ונקפיץ דקה נוספת

נוסיף רבע כוס מים ונמשיך לערבב עוד שתי דקות עד שהברוקולי יקבל צבע ירוק עז.


נוסיף שלוש כפות סויה,שתי כפות שמן שומשום-נערבב

נוסיף את האננס ואת קוביות הטופו הצרובות ונערבב

נוסיף מלח ופלפל.

אופציה-כף חמאת בוטנים

אופציה-בוסט של ירוקים למי שרוצה-(מנגולד ,תרד,באקצוי…)

ממש לקראת הסוף.

אופציה-מיץ מחצי תפוז.


מגישים לצד אורז לבן/קינואה

מקשטים בכוסברה ואם רוצים אז גם קשיו קלוי(אני הוספתי שני אגוזי מקדמיה קצוצים מעל).


🔥🔥🔥ְְ


243 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page