מי מפחד מקינואה?
היא דווקא יכולה להיות חברה לא רעה בכלל..תלוי איך מתייחסים אליה..או יותר נכון איך מבשלים אותה.
הבישול שלה זה הבסיס ואני תמיד מבשלת אותה באותה דרך.
כמו פסטה!
שידכתי לקינואה עדשים ירוקות והופ יש מג׳דרה-מנקה,מאפסת,בריאה.
לפני שתשאלו -אני לא שוטפת קינואה ומעולם לא נתקלתי במרירות כלשהי…את העדשים אני רק שוטפת היטב (לא צריך להשרות)…
מרתיחים מים בסיר ,מוסיפים כפית מלח
כשהמים רותחים ורק אז- מוסיפים כוס קינואה יבשה וכוס עדשים.
מבשלים 17 דקות ברתיחה עדינה!
מיד מסננים-נותנים לכל הנוזלים להתאדות -משאירים את הקינואה במסננת.
פותחים אותה עם מזלג כמו קוסקוס!
מעבירים לסיר-מזלפים שמן זית-כפית כמון-פלפל שחור ומלח רק אם חסר.
מדליקים את האש ומערבבים לאיחוד.
סה טו חברות שלי.
מגישים עם בצל מטוגן ושליכטה יוגורט עיזים/יווני
וביי😘
Komentarze