לא יודעת איך אתם עם ארוחות צהריים או בכלל..אבל מבחינתי הכי כיף זה לדחוף את הראש לתוך הבלאגן שבמקרר לדלות משהו ולאלתר איזו ארוחה זריזה …
אני לא בנאדם שעושה עניין עכשיו מארוחות ..הכל חייב(!!) להיות סופר קליל סופר מהיר…אחרת הייתי או גוועת או חיה על וולט(אין באמצע)
מפה לשם דחפתי גם היום את הראש לבלאגן שבמקרר,נפלה עליי הקופסא של הקינואה …פזילה אחת ימינה גיליתי טופו שעוד שנייה פג תוקפו…לקט נורמנדי תמיד יש בפריז..מפה לשם אילתור
מרינדה לטופו-(עשוי מפולי סויה, עשיר ביותר בחלבון שמכיל את כל חומצות האמינו החיוניות בכמות משמעותית, ולכן נחשבת לחלבון מלא)
כפית קורנפלור
שתי כפות שמנז
כפית פפריקה
חצי כפית פפריקה מעושנת
אבקת שום
קימל
מלח
אפשר לגוון עם כל תבלין אחר
על הקורנפלור לא הייתי מוותרת!
מקפיצים בשמן זית עד מידת עשייה רצויה וקריספית.
קינואה כמו פסטה(עשירה מאוד בחלבון ומכילה את כל תשע חומצות האמינו החיוניות)
להוסיף כוס קינואה יבשה (בלי שטיפות ובלי בטיח)לסיר עם מים רותחים ומלח-רבע שעה ולסנן..
אם רוצים להוסיף לקט ירקות-מהמקפיא לסיר בדקה ה-12
רתיחה ועוד שלוש דקות
סינון.
הייתם פה…….
Comentarios