top of page

גראטן קולורבי ודלעת

מנה בהשראת האישיות שלי

קלה,מבולגנת ועם הפרעות קשב...


גראטן קולורבי ודלעת קל קליל וטעים בטירוף.


שניים שלושה קולורבי

חתיכת דלעת יפה

לתיבול-

כפית גדושה מיקס בישולים בצל של אוסם ,100% רכיבים טבעיים,שיתן פה טעם ומלבדו לא צריך עוד תיבול כלשהו.

חצי כוס או יותר חלב קוקוס/שמנת לבישול או בכלל שמן זית שגם יוצא להיט..

שמיר קצוץ או כל ירק אחר(גם רוזמרין זה מהמם)

קולפים את הירקות ומעבירים במנדולינה (את הקולורבי אפשר לחצות) יוצאות פרוסות דקיקות כעלה..

את כל הערימה של הירקות מניחים בתבנית ככה בסגנון חופשי,בלי להשקיע בסידור אחד אחד וכזה..

כשכל הירקות עומדים יפה בצפיפות

שופכים את הרוטב שינזול לתחתית התבנית בין הפרוסות..

מתבלים במלח גס פלפל שחור וזהו.

180 מעלות ארבעים דקות .


**מנה מעולה גם על בסיס תפוא ובטטות.




















306 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page