top of page

קציצות עדשים

20 קציצות-

חצי קילו בקר טחון

שתי כפות גדושות קמח עדשים

שלוש כפות גדושות עדשים כתומות שטופות היטב (רצוי להשרות איזה רבע שעה)

צרור פטרוזליה ,גבעול סלרי עם העלים,חופן עלי תרד,בצל ושום-טחונים במעבד מזון וסחוטים מנוזלים .

ביצה

מלח,פלפל.כף פפריקה מתוקה, חצי כפית ראס אל חנות

שתי כפות שמן זית.

לערבב היטב

ליצור כדורים לזלף מעט שמנז ולהכניס לתנור החם לרבע שעה ...

להעביר לרוטב מבעבע-

סלרי בצל וגזר מאודים קלות

חצי בקבוק mutti,

כף גדושה רסק עגבניות,מים,מלח פלפל כף פפריקה

כוס מים

אש בינונית שעה נוספת..











Commentaires


bottom of page