top of page

סיר גרגרי זהב או בשמם הרשמי- כוסמת חומה מעדן

מי אמר שכוסמת חומה זה מאכל רוסי?

בשעה שאמא שלי החלאבית היתה מכינה לנו כאלה סירים כל הילדות…וגם רגל קרושה…מי שטועם את הרגל קרושה של אמא שלי…מבקש מנה כל יום.

אז הנה אני משנה את כל מה שחשבתם אי פעם על כוסמת חומה

מדובר במעדן,מלא בערכים תזונתיים,טעם אגוזי מהמם וקל מאוד להכנה.


בצל אחד קצוץ דק

גזר אחד מגורר

כוס חומוס סנפרוסט (או משימורים)

מטגנים את אלה בסיר עם שמן זית עד ריכוך הבצל והגזר.


מוסיפים כוס כוסמת חומה

מערבבים-מוסיפים כוס וחצי מים רותחים

מלח ופלפל

סוגרים סיר ומבשלים על אש נמוכה למשך 22 דקות.

משאירים את הסיר סגור (מכבים כיריים) לעשר דקות נוספות.


עכשיו תשכחו את כל מה שאמרו לכם אי פעם על כוסמת חומה

ולכו תנו צ’אנס…מקסימום תתמכרו -כמוני.






3,115 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page