לפעמים אני מתגעגעת לתקופה שהם היו קטנים,הילדים שלי...
ביצה קשה ,חתכת אבוקדו וגבינה לבנה וסגרת פינה של ארוחת ערב...אבל לא,לכי תחדשי להם,תגווני להם ,תטגני להם ,תגישי להם וככה כל שעתיים-אשכרה כמו תינוק יונק-כל שעתיים הם מתים מרעב.
אז יאללה עוד מתכון קליל שמתבגרים עפים עליו,שעושה לי קצת שקט עד התקפת הרעב הבאה-
קסדייה שיבולת שועל וטחינה
ארבע כפות קמח שיבולת שועל
או שיבולת שועל טחונה לקמח
כף טחינה גולמית
חצי כוס מים
תבלינים(מלח פלפל וכו)
לערבב טוב טוב.
מחבת נון סטיק ללא שמן
לשפוך-לחכות עד שהבלילה מתייבשת ואז להפוך-
להעמיס על אחד הצדדים כל מה שעולה על הדעת(טונה/ביצת עין /גבינצ/פטריות/תרד וכו וכו וכו)
לקפל ולהדק -כמה דקות מכל צד
וזה טעיםםם וגם בריא (אבל הם לא יודעים את זה🤭 כי נמאס להם ממני בגדול)שיהיה בהצלחה בסגר🥬
👩🏽+🧑🏽🦱🧑🏼🦱👧🏻=🤦🏽♀️
Comments