כמה שאני אוהבת פשטידות…על הפשטידה הזאת אני בקראש..חזק אבל..
סהכ ראש כרוב..ומה נהיה ..ואוווו!
ראש כרוב פרוס לרצועות דקות
ארבעה בצלים חצויים פרוסים דק
מחממים שמן זית בסיר רחב ומשחימים את הכרוב והבצל
תוך כדי ערבוב למשך מספר דקות.
מוסיפים-
כף סילאן (מי שאוהב מתיקות מעודנת)
כפית קימל (אופציה) או כפית גדושה אורגנו/טימין יבש
כפית שום גבישי
מלח ופלפל
מערבבים.
מכבים להבה ומצננים מעט
מעבירים לקערה
מוסיפים-כוס מדידה שיבולת שועל דקה או קמח שקדים
שלוש ביצים גדולות
שקית נייר אפייה
מעבירים לתבנית קוטר 20
על גבי נייר אפייה
אופים על טורבו חום של 180 כארבעים דקות..
פורסים את הפשטידה כשהיא מתקררת מעט.
נשיקות❤️
האם אפשר ש. שועל עבה?
ואני מניחה שהכוונה היא שקית אבקת אפייה… נכון?