פעם אחת תנסו פתיתי פטה עיזים במקום פרמזן ודברו איתי אחר כך… אז חזרתי עם הדובה הצהובה משעתיים דווארות בכל השכונה,ביום הכי קר השנה והתחשק לי מנה מחממת..אז הלכתי על ארוחה בסיר אחד חמש דקות הכנה- פסטה עדשים-עגבניות-שום-באקצוי
שמן זית במחבת מקפיצים עגבניות-מוסיפים להן כמה שיני שום כתושות (לפי הטעם) מערבבים ומוסיפים פסטה-כל פסטה.. מוסיפים מים עד כיסוי (לא צריך יותר) מלח ופלפל-מביאים לרתיחה. כשהפסטה עדיין במצב אל דנטה פלוס מוסיפים חופן נדיב של ירוק-פה היה באקצוי. שתי דקות נוספות -מוכן!! ואז-פטה עיזים מגוררת נמסה לתוך הפסטה החמה…
נותנים חמש דקות מנוחה(מכסה סגור אש כבויה) מומלץ לחזק בעוד מעט פתיתי פטה… 7 דקות הייתם פה 💜💜💜
Comments