עוגת שוקולד ללא גלוטן - עוגת שוקו שוקו ללא גלוטן וסוכר לבן…ולכל המתוקים והמתוקות שעדיין מכורים לטעמו הממכר של הסם התעשייתי הלבן-תתרגלו לצרוך ממנו פחות ותראו שלא תרצו ממנו כפי שרציתם….
כוס שיבולת שועל טחונה לקמח
חצי כוס קמח שקדים
כפית אבקת אפייה
לערבב
קערה נוספת -
שתי ביצים Xl
שליש כוס מייפל טבעי(חובבי המתוק יוסיפו חצי כוס)
שליש כוס שמן זית
לטרוף..
להמיס כפית קקאו בכוס מים שלמה של רותחים ולהוסיף לתערובת הרטובה
להמיס חבילת שוקולד 60% מוצקי קקאו+כף שמן זית -במיקרוגל ולהוסיף לתערובת הרטובה..
ממליצה להוסיף גם בננה מעוכה.
לערבב היטב ולהוסיף את תערובת הקמח-לערבב עד איחוד.
להעביר לתבנית אינגליש משומנת או על נייר אפייה ולאפות על 170 מעלות כ 35 דקות-לבדוק עם קיסם.
להכין גנאש-שתיים שלוש קוביות שוקולד+שליש כוס חלב קוקוס ולשפוך על גבי העוגה החמה.
והרי לכם טריפל עוגת שוקולד ללא גלוטן שלא תוכלו להפסיק לצרוך.
Comments