אף אחד לא נולד מכין לאפות מדופלם-תזכרו את זה כל פעם שנדבק לכן או לא מתהפך או מתפרק..כי עם הנסיונות באה הישועה.
הקיצר-לאפות מקמחי קטניות -אולי הדבר הכי קל,טעים,מזין שיש..
והפעם לאפה מקמח חומוס.
קמח חומוס קונים בכל סופר הוא ללא גלוטן והוא למעשה עשוי כל כולו מגרגרי חומוס טחונים(אפשר לטחון גם בבית-אני קונה קמח אורגני מוכן)
ללאפה אחת ירוקה-
ארבע כפות קמח חומוס
חופן נדיב עלי תרד
חצי כוס מים
מלח ואבקת שום
את הכל אני טוחנת במעבד מזון.
על מחבת קרפים ללא שמן(מתחילה גבוה ואז מנמיכה להבה)-שופכת את התערובת בשכבה דקה וממתינה שתתייבש..עוברת עם מרית על השוליים וגם קצת מתחת ומפרידה בעדינות..והופכת..
מילוי כיד הדימיון
רק אומרת ששילוב של חזה עוף ואבוקדו זה אמאלה!!
אבל תמיד יהיה חלבון,שומן טוב וירקות טריים או קלויים.
נעזרת בנייר אפייה לגלגול וחוצה באמצע.
זה מה שנקרא תענוג!!
Comments