top of page

לאפה עדשים ושניצל טופו

לאפה שבאה בול בזמן…

לאפה מקמח עדשים ומים שמכינים בבית בצ׳יק

ושניצל טופו ברוקולי מהסדרה החדשה של משק ויילר

זה שידוך מעולה ליום שני ללא בשר ולכל יום אחר..

מי שחובב שניצל צמחי יעוף על השניצלים החדשים של המשק..


לאפה עדשים-

ארבע כפות קמח עדשים (תתחילו עם שליש כוס מים ותוסיפו עוד במידת הצורך) מלח ושום גבישי -בנינגה


המרקם צריך להיות חלקלק ולא דליל מדי.


שופכים את הבלילה על מחבת נון סטיק

ממתינים שתתייבש והופכים בזהירות…


את ההמשך אתם כבר מכירים…מעמיסים ודוחסים





293 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page