top of page

לאפה מקמח עדשים/חומוס/קינואה

מה הכוונה איזו לאפה אני הכי אוהבת? (כוסמת 🤫🤫)

כמו שתשאלו איזה ילד אני הכי אוהבת?! (לאלי🤫🤫🐶)

מה לעשות ,היא הכי נחמדה אליי..


אז אם נחזור ללאפות-

נניח שאין לי בלילה מוכנה ללאפה כוסמת ונניח שאין לי כיוון לארוחת צהריים ונניח שיש לי כמה דקות?!

אז לאפה מקמח עדשים/חומוס/קינואה זה הפתרון עבורי..

אלף זה טעים רצח

בית זה גדול רצח

גימל זה משביע רצח

אז זהו…..תשמרו כי כל הקמחים מתנהגים אותו דבר-


ללאפה אחת גדולה-

ארבע כפות גדושות קמח עדשים

חצי כוס מים

אבקת שום ומלח

לפעמים אני מתפרעת ומוסיפה גם ירוקים(תרד,שמיר וכו….)

כל זה במעבד מזון למרקם חלקלק ..

ואז חובה חובה מחבת נון סטיק טובה..עדיף גדולה(נניח קוטר 30)

בכל זאת ספציפית פה,הגודל כן קובע!!

מחממים המחבת-שופכים התכולה וממתינים שתתייבש ואז יש נטייה לקצוות להתרומם-מה שעוזר להפוך בציק…עכשיו זה עניין של מיומנות-הגיוני שבהתחלה היא תדבק/תקרע.


מעמיסים מעמיסים מעמיסים

מגלגלים וזהו.




















1,462 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Комментарии


bottom of page