top of page

לאפה כוסמת ירוקה

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 9 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 13 בנוב׳ 2022

לאפה כוסמת ירוקה שאי אפשר לעמוד בפניה- אז זה הולך ככה- כוס כוסמת ירוקה מושרית במים למשך שלוש שעות-ואז לסנן ולשטוף. להעביר למעבד מזון + כף זרעי ציה שהושרו ברבע כוס מים למשך עשר דקות+ כוס ורבע מים+כפית מלח. לטחון לבלילה חלקה . על מחבת נון סטיק לשפוך מעט מהבלילה ולשטח (כמו שמופיע בסרטון) להמתין שהבלילה תתייבש על המחבת -קצות הלאפה מתרוממים ואז קל להפוך.. *הבלילה מספיקה לחמש לאפות וניתן לשמור אותה במקרר למשך שלושה ימים. אפשר להשתמש גם בקמח כוסמת (ללאפה אחת גדולה-ארבע כפות קמח על חצי כוס מים,מלח ושום גבישי) לאפה סביח-חציל,ביתה קשה וכל מה שרק תרצו חציל פרוס - לרפד תבנית בנייר אפייה ולסדר את פרוסות החצילים - להבריש בשמן זית ושום גבישי (או טרי) ומלח גס ולאפות על טורבו חום גבוה (220 מעלות) כחצי שעה .





コメント


bottom of page