top of page

לאפה כוסמת

  • תמונת הסופר/ת: Udi Katz
    Udi Katz
  • 13 בנוב׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

כל כך הרבה שאלות על הלאפה כוסמת

שאני עושה לעצמי ג׳סטה ורושמת פה שוב מתכון -זה שזה דבר טעים בטירוף זה אתם יודעים וזה שזה קל להכנה אתם גם יודעים-

אז קחו מתכון


כוס כוסמת ירוקה (לחמש לאפות)

להשרות -אפשר שעתיים,אפשר שלוש ואפשר גם עשר...

לסנן ולשטוף..

להשרות כף עד שתיים ציה בשליש/חצי כוס מים לרבע שעה עד שתהפוך ג׳ל

לטחון כוסמת+ציה+כוס ורבע מים+כפית מלח-לטחון...

עכשיו למחבת -עדיף מחבת נון סטיק ואז לא משתמשים בשמן בכלל.

מחממים מחבת ושופכים מצקת מהבלילה-משטחים על המחבת.

כשהבלילה מתייבשת והקצוות נפרדות אפשר להפוך(אפילו עם היד)


וזהו...

וכן-אפשר להכין את הלאפה גם עם קמח כוסמת ירוקה ביחס של ארבע כפות קמח על חצי כוס מים ומלח...


הנאה מובטחת🧡





















3件のコメント


ריקי סגל
ריקי סגל
2024年7月14日

האם ניתן להכין ללא הצ'יה?(לא מומלץ עבורי)

האם יש צורך בתחליף?

いいね!

שגה כוכבי פלד
שגה כוכבי פלד
2023年12月26日

איך מאחסנים את הלאפות? מקרר או מקפיא?

いいね!

anatlevi06
2022年12月23日

יעבוד גם עם כוסמת חומה??

いいね!
bottom of page