כל כך הרבה שאלות על הלאפה כוסמת
שאני עושה לעצמי ג׳סטה ורושמת פה שוב מתכון -זה שזה דבר טעים בטירוף זה אתם יודעים וזה שזה קל להכנה אתם גם יודעים-
אז קחו מתכון
כוס כוסמת ירוקה (לחמש לאפות)
להשרות -אפשר שעתיים,אפשר שלוש ואפשר גם עשר...
לסנן ולשטוף..
להשרות כף עד שתיים ציה בשליש/חצי כוס מים לרבע שעה עד שתהפוך ג׳ל
לטחון כוסמת+ציה+כוס ורבע מים+כפית מלח-לטחון...
עכשיו למחבת -עדיף מחבת נון סטיק ואז לא משתמשים בשמן בכלל.
מחממים מחבת ושופכים מצקת מהבלילה-משטחים על המחבת.
כשהבלילה מתייבשת והקצוות נפרדות אפשר להפוך(אפילו עם היד)
וזהו...
וכן-אפשר להכין את הלאפה גם עם קמח כוסמת ירוקה ביחס של ארבע כפות קמח על חצי כוס מים ומלח...
הנאה מובטחת🧡
האם ניתן להכין ללא הצ'יה?(לא מומלץ עבורי)
האם יש צורך בתחליף?
איך מאחסנים את הלאפות? מקרר או מקפיא?
יעבוד גם עם כוסמת חומה??