נו נראה לכם שאני אפקיר אתכם בלי מתכון לטופובולס עננים הזה?!
אז מה צריך?
שתי חבילות טופו מרקם קשה
לטחון לפירורים במעבד מזון.
טוחנת בנפרד
צרור פטרוזיליה
חופן עלי בזיליקום
גבעול סלרי כולל עלים
בצל לבן
שן שום(אפשר יותר)
סוחטת מנוזלים .
בקערה-
טופו טחון
ירק ובצל
גזר מגורר דק.
ביצה
ארבע כפות שיבולת שועל דקה
כף גדושה פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
רבע כפית אגוז מוסקט
2 כפות שמן זית
יוצרת קציצות נאות
מעבירה לתבנית על גבי נייר אפייה
מזלפת שמן זית
אופה ב 180 מעלות כרבע שעה.
לרוטב-
בצל קצוץ
גזר מגורר (או קוביות קטנות)
גבעול סלרי כולל עלים
מטגנת במחבת עם שמן זית.
מוסיפה מחית עגבניות (כשתי כוסות )
חצי כוס מים
לכאן הוספתי גם חצי כוס יין אדום (לא חובה).
מלח פלפל ורבע כפית אגוז מוסקט.
מעבירה את כדורי הטופו הזהובים והיציבים לתוך הרוטב לחצי שעת בישול נוספת...
טעים עם פסטה/פירה/קינואה/אורז
Comments