מעדן המלכה בגרסא המלוחה
זה אחד הדברים-שעד שלא מנסים לא מבינים…אחד הטעימים!
מה צריך?
הכל הולך-כל ירק שתרצו
אני השתמשתי ב-
פטריות שמפניון פרוסות
שום פנינה כתוש
ותרד בייבי-חופן נדיב.
הקפצתי את הפטריות עם שמן זית ושום כתוש על מחבת חמה כחצי דקה
הוספתי את התרד לחצי דקה נוספת
המלחתי…
במקביל הדייסה-
כוס חלב לא ממותק בסיר+ארבע כפות שיבולת שועל דקה
מערבבת על אש בינונית עד שהשיבולת נמסה-אם סמיך מדי אפשר להוסיף עוד מעט חלב ואם דליל עוד מעט שיבולת.
מלח,רבע כפית אגוז מוסקט…
שלב השדרוגים-חתכת חמאה לדייסה החמה…
מעט פרמזן מעל הכל..
מה צריך?
הכל הולך-כל ירק שתרצו
אני השתמשתי ב-
פטריות שמפניון פרוסות
שום פנינה כתוש
ותרד בייבי-חופן נדיב.
הקפצתי את הפטריות עם שמן זית ושום כתוש על מחבת חמה כחצי דקה
הוספתי את התרד לחצי דקה נוספת
המלחתי…
במקביל הדייסה-
כוס חלב לא ממותק בסיר+ארבע כפות שיבולת שועל דקה
מערבבת על אש בינונית עד שהשיבולת נמסה-אם סמיך מדי אפשר להוסיף עוד מעט חלב ואם דליל עוד מעט שיבולת.
מלח,רבע כפית אגוז מוסקט…
שלב השדרוגים-חתכת חמאה לדייסה החמה…
מעט פרמזן מעל הכל..
בשיתוף @alpro
Comments