top of page

תבשיל כוסמת מהפכני

לנדוור או לא לנדוור-אין זה משנה…

יצא תבשיל פגז!


מה צריך?

חצי כוס כוסמת ירוקה

חצי כוס כוסמת חומה (או בורגול/קינואה/עדשים)

סלסלאת פטריות פרוסות (אפשר סוגים שונים)

חבילת טופו טעם טבעי מרקם קשה חתוכה לקוביות.

חופן תרד בייבי

שמן זית

שום כתוש.


אופן הכנה-

מעבירים פטריות וטופו לסיר-מדליקים אש

מקפיצים עד שהפטריות מתחילות להזיע-איזו חצי דקה

שופכים מעל -ארבע כפות שמן זית ושלוש שיני שום כתושות-

מקפיצים עוד חצי דקה על אש גבוהה.

מוסיפים את הכוסמת (אני לא שוטפת-אם אתן שוטפות אז תסננו אותה ותייבשו)

מוסיפים כוס וחצי מים רותחים (באותה כוס שאיתה מדדתן את הכוסמת)

מוסיפים מלח-פלפל-כפית כמון

חופן עלי תרד בייבי

סוגרים סיר

מבשלים 25 דקות על אש נמוכה.

בסוף הבישול משאירים מכסה סגור לעוד רבע שעה.


רוטב-סילאן-טחינה-מים.

(כף סילאן-ארבע כפות טחינה-מעט מים)

מי שרוצה יותר רוטב-שתגדיל כמויות.


זהו….סיר לשלושה ימים 🫶🏼

נשיקות😻




1,267 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page