top of page

שניצל כרובית

מאז שאמא שלי התחילה דיאטה קטוגנית היא משגעת אותי לאלתר לה מתכונים ברוח השיטה-אז הנה אמא ,מתכון שתאהבי לאל אלללה- שניצל כרובית


כרובית אחת פרוסה לפרוסות יפות

חולטים במי מלח עד ריכוך

מסננים

מצפים בקורנפלור ומנערים שאריות(אפשר לוותר)

טובלים בביצה(הוספתי לה כף חרדל)

מצפים בקמח שקדים&כף פפריקה שתיתן צבע(נראה בול כמו פירורי לחם)

מזלפים שמן זית ומכניסים לתנור על חום של 200 לעשר דקות צד אחד ועוד עשר דקות צד שני...

בסוף האפייה אם בא לכם אפשר להוסיף גבינה צהובה וירקות וזו אחלה אחלה פיצה.


**תחליף לביצה-לטבול את פרוסות הכרובית המקומחות בחלב קוקוס/שקדים ואז לטבול בפירורי השקדים.













166 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page