top of page

שבלול דפי אורז טריקולור

ארוחת ערב קלילה אחרי סיבוב בסופר נראית ככה-


שבלול טריקולור שאגב יכול להתאים בול לשבועות..

כזה שבכל שכבה שלו יש מילוי אחר?

ואז בחיתוך כל אחד מקבל טעימה מכל המילויים?


הרטבתם דפי אורז קלות והנחתם על משטח בחפיפה אחד לשני…על כל דף העמסתם מילוי אחר בסדר אקראי.


מילוי א׳-בצל מטוגן ופטריות מוקפצות.

מילוי ב׳ -פירה תפוא עם עירית קצוצה וקצת חמאה(אופציה).

מילוי ג׳-עלי תרד (השתמשתי בקפואים שהפסקתי במיקרו וסחטתי היטב) ומגוון גבינות.

מילוי ד׳- חציל קלוי ועיגולי גבינת עיזים..


אפשר כל שילוב…


מגלגלים..משבללים ומעבירים לתבנית עגולה -מרופדת בשמן זית ושומשום …

מברישים בביצה ,מפזרים שומשום

אופים על 180-200 עד השחמה.





 
 

Comments


bottom of page