top of page

ריזוטו כרובית

ריזוטו קלאסי-טעים,כבד,מפוצץ

ריזוטו כרובית -טעים,קליל,לא נופל מהמקור....

אני כבר מזמן הבנתי שאם לא יהיה לי אוכל שאני יעוף עליו,זה לא יחזיק מעמד..זה הרי קרה לי כבר יותר מדי פעמים בעבר..(וגם לכן...)

אז אני מכינה לעצמי אוכל שאני עפה עליו!!

קבלו ריזוטו כרובית שאינו נופל מהמקור (רק הרבה יותר קליל ושפוי)


כרובית אחת קטנה/בינונית

טחונה במעבד מזון לפירורים עם שלוש שיני שום .


לרוטב-


בצל אחד קצוץ(אפשר גם כרישה)

מטוגן במעט שמן זית-אליו מוסיפים סלסלת פטריות קצוצות-ומאדים ביחד.

מוסיפים חלב קוקוס (250 מיל)

מלח,פלפל,מעט אגוז מוסקט ותקשיבו לי-מעט קינמון)

מבשלים על אש נמוכה כמה דקות.

במחבת נפרדת מאדים את הכרובית במעט שמן זית ,אפשר גם חתכת חמאה)עד לריכוך (פעולה של מספר דקות)

מאחדים בין המחבתות-ונותנים בישול על אש נמוכה תוך כדי ערבוב- עד שכל הנוזלים מצטמצמים והכרובית רכה.

תטעמו,אם צריך מלח תוסיפו..

אם הכרובית לא רכה מספיק תוסיפו עוד חלב קוקוס או יין לבן (משדרג)

לקראת סוף הבישול רצוי להוסיף פרמזן)

זהו-יש לכם ריזוטו.





















167 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

댓글


bottom of page