top of page

ריבת כרוב חמצמצה - מתקתקה

אז מה יש פה?

ריבת כרוב חמצמצה מתקתקה -מבושלת על להבה קטנה הרבה זמן…זה מה שהופך אותה למה שהיא.

חוץ מזה שזה אחלה סיפתח לשבוע חדש…זו תוספת נפלאה להכל-בשר,דגים,עוף,טופו או….יוגורט עיזים קר.


מה שצריך זה כרוב חתוך לרצועות דקות.


רוטב-

רסק עגבניות קטן

כוס מים חמימים

כף גדושה פפריקה

מיץ מלימון (או מחצי) תלוי בכם.

שלוש כפות שמן זית.


מניחים את הכרוב בסיר רחב ( ללא שמן)

מדליקים את האש ונותנים לכרוב מעט להזיע.


שופכים את הרוטב ומערבבים.

מוסיפים מלח.


סוגרים סיר ומבשלים על חום נמוך שעה לפחות ואף צפונה מזה.

יותר זמן=מרקם ריבתי.


אפשר להשאיר את התבשיל חמצמץ

ואפשר להוסיף בסוף הבישול זילוף דבש-נניח כף..או כמה שבא לכם.


זהו…אוהבת את התבשיל,את אביב ואתכם😉😘






585 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

댓글


bottom of page