אז מה יש פה?
ריבת כרוב חמצמצה מתקתקה -מבושלת על להבה קטנה הרבה זמן…זה מה שהופך אותה למה שהיא.
חוץ מזה שזה אחלה סיפתח לשבוע חדש…זו תוספת נפלאה להכל-בשר,דגים,עוף,טופו או….יוגורט עיזים קר.
מה שצריך זה כרוב חתוך לרצועות דקות.
רוטב-
רסק עגבניות קטן
כוס מים חמימים
כף גדושה פפריקה
מיץ מלימון (או מחצי) תלוי בכם.
שלוש כפות שמן זית.
מניחים את הכרוב בסיר רחב ( ללא שמן)
מדליקים את האש ונותנים לכרוב מעט להזיע.
שופכים את הרוטב ומערבבים.
מוסיפים מלח.
סוגרים סיר ומבשלים על חום נמוך שעה לפחות ואף צפונה מזה.
יותר זמן=מרקם ריבתי.
אפשר להשאיר את התבשיל חמצמץ
ואפשר להוסיף בסוף הבישול זילוף דבש-נניח כף..או כמה שבא לכם.
זהו…אוהבת את התבשיל,את אביב ואתכם😉😘
Comments