top of page

רטטוי

אז מה צריך?

בהתאם לגודל התבנית ירקות פרוסים דקיק -בטטה,סלק,קולרבי,זוקיני ,חציל,בצל…

כל מה שבא הקיצר-

מעמיסים אחד על השני כמו קלפים ודוחסים בתבנית..

בין הפרוסות ,דחפתי פיסות של גבינת עיזים ,ככה פריסטייל-גבינה שתימס ותיתן חתכת שדרוג היסטרי למנה.


מעל אופציונלי עלי רוזמרין/טימין

שמן זית בנדיבות ומלח גס

תנור 180 סביבות 40 דקות-עד שמשחים,מבעבע ומגרה למות.



116 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page