סלסלאת תותים פג זמנם חצויים או חתוכים איך שבא מעבירים לסיר ככה as is בוחשים על אש בינונית-התותים יגירו נוזלים-אין צורך להוסיף מים.. כשהתותים מצטמצמים ונמסים מוסיפים כפית זרעי ציה וכף מייפל (או שתיים לפי הטעם)-מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כמה שבא לכם..ברמת העקרון 20 דקות ויש לכם ריבה. לבצק שקדים הורסני- כוס וחצי קמח שקדים רבע כוס חמאת שקדים/טחינה/חמאת בוטנים רבע כוס מייפל טבעי כפית אבקת אפייה לעבד לבצק פלסטלינה!! לרדד לעלה-לקרוץ עיגול או ריבוע(שאריות שומרים לפירורים ) לחורר עם מזלג ולאפות עשר דקות על 170 מעלות-עד שקצת משחים. מורחים על הבצק גבינת ריקוטה ומעל ריבה ואת פירורי הקמח וגם שקדים מולבנים בשביל הקראנץ׳ מחזירים לתנור לעוד -10 דקות.. נזהרים לא לחסל הכל לבד…
תגובות